Dă muzica mai tare!

Cu mașina proaspăt scoasă din service și cu unele îmbunățățiri ale sistemului muzical, din dotarea monstrului cu inimioare, am avut un weekend extrem de muzical cu volumul dus spre limita superioară, precum și mângâiat de o mașină care răspunde la cele mai mici comenzi, încât tind să cred că e parte din mine.

Printre piesele care mi-au umplut camera de rezonanță se află și trei piese ale lui John Legend, pe care dacă nu le știți (deși m-aș îndoi că nu v-au travesat calea niciodată) e cazul să vă puneți căștile și să vă lăsați purtați de ritmuri.

Prima am redescoperit-o acum ceva ani, poate pentru că la apariția ei nu am apreciat-o la justa valoare mi-a fost scoasă din nou în față într-un moment în care am îndrăgit-o instant, și deși, au trecut anii continuă să stârnească în mine un gol în stomac, și ocazional apare la radio:

Cea de a doua mi-a reapărut în cale săptămâna trecută de atât de multe ori încât am cedat și am folosit Shazam-ul pentru a fi sigură că îmi ajunge pe ipdad varianta corectă. Și tot piesa aceasta este vinovată de faptul că mi s-a redeschis apetitul de John Legend.

Iar cea de a treia este cred cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care un bărbat o poate face unei femei :) și te duce cu gândul la o relație completă, cu bune și cu rele, cu urcușuri și cu coborâșuri, în care cei doi acceptă că renuțarea nu este o soluție. Așa ceva cred că, la finalul zilei, cu un pahar de vin în mână doar cu sinele nostru, ne dorim toți :) (indiferent de care parte a ”baricadei” suntem :))

Pe tine ce melodie te ține în priză zilele astea?

Muzică Smart

Pe 10 aprilie s-a lansat o nouă versiune a piesei Ain't Nobody (Loves Me Better) ieșită din mixerul lui Felix Jaehn - un DJ britanic de doar 20 de ani, dacă informațiile găsite sunt corecte. Nu vezi legătura? Apăi, în videoclip apare cel mai recent model al smartului 44 și dacă imaginile din Barcelona nu te-au convins, încă, că este un oraș pe care să îl bifezi (dacă nu ai făcut-o deja), poate circuitul bolidului din clip o va face, mai ales că acum ai și o coloană sonoră adecvată cu care să asociezi plimbările :)

Read More

Smart în Barcelona

Nu poate fi o coincidență că prezentarea, pentru presa internațională și pentru bloggeri a noilor modele lansate anul trecut, s-a făcut în orașul lui Gaudi - culoarea, energie și soare sunt noțiuni care pot fi extrem de ușor asociate cu ziua unui #Smartfan. O viață frumoasă, în care te obișnuiești ca lumea să întoarcă capul după mașina ta, oriunde te-ai afla :) Pentru că Smarturile, indiferent de model, încă prind priviri, și te fac să le urmărești până le pierzi în zare.

Read More

#SmartCalif

Unul dintre localurile mele de suflet, când sunt pe fugă este Calif - mâncare delicioasă, personal extrem de amabil, atmosferă de vis și plin de culoare - deci ce să nu îți placă. Peste toate astea se adaugă faptul că Radu, managerul businessului este conducător de Smart :). Evident, că nu aveam cum să nu îi povestesc despre

Read More