Lucruri care inspiră

Zilele acestea o rebeliune a sănătății îmi atrage atenția la lucrurile din jurul meu, sub îndrumarea durerii acute singurele activități pentru care dedic timp sunt stabilirea unei modalități în care pot funcționa și recuperarea mașinii din service. Ah da, nu ți-am spus că și actuatorul buburuzei a cedat empatic la starea mea fiziologică. Acestea fiind spuse, pentru o mai bună relaționare cu cei din jur fără a îmi vărsa pe ei nervi pentru imobilizarea mea, îmi aduc la zi lecțiile, lista de lecturi și îmi caut inspirația. 

Așa cum știi, desenele fac parte din prioritățiile mele, mai ales, că pentru a ajunge la perfecțiune exercițiu este mama învățăturii. Pentru doza zilnică de zâmbete și idei creative, urmăresc mai multe bloguri și board-uri de pinterest, iar printre cele de azi, am găsit poza de mai jos, pe care vreau să o împărtășesc cu tine. M-a dus cu gândul la cartea pe „Spatele Șervețeluilui” a lui D. Roam, dar și la pasiunea mea nebună de a desena în cafenele. De ce? Pentru că mă bucură zâmbetul celor care văd schițele mele, dar și pentru mușchii care te ajută să tragi linii care la final se unesc într-o figură, animal sau peisaj trebuie antrenați tot timpul și oriunde ai ocazia să o faci.

Sursă foto: Morning via Starthandingoutstars.tumblr.com

Sursă foto: Morning via Starthandingoutstars.tumblr.com

„Nu știu să desenez” este printre frazele cele mai uzitate de cei din jurul meu, ei bine nici eu nu știu, însă asta nu mă împiedică să mă bucur de activitate, în sine, de a face măzgăleli sau cum zic americanii „doodles” :), pentru că îmi place și, când vine vorba de pasiune, nu ar trebui să lași pe nimeni și nimic să îți stea în cale. Deci, dacă poza, de mai jos, te inspiră - ia primul intrument de scris disponibil și funcționabil ;) :P, și începe să tragi linii, ovaluri sau orice îți vine în minte. În timp, totul va deveni mai fluent și va face parte din rutina ta zilnică. Nu îți mai pune singur (ă) piedici și lasă creativitatea să iasă la iveală ;) toți o avem!