LOGO

Pe 6 ianuarie 2008 scriam primul meu post pe un blog pe care voiam să îl iau în serios. Era a n-a încercare, însă bloggermarin a rămas de atunci locul unde îmi transpun gândurile. Pe el aveam să vorbesc despre momente grele și cu ajutorul lui aveam să călătoresc, să descopăr oameni și locuri fantastice care au devenit părți din eu-l de azi.

Acum vreo 6 ani, cred - tot prin ianuarie rugam pe cineva să mă ajute cu un logo - deja descoperisem de ceva ani trainingul, vorbitul în public și implicarea activă și vocea mea care dorea să scrie pe aceste subiecte mai des trebuia să aibă și o imagine care să i se potrivească. După mai multe propuneri m-am oprit la propunerea cu soare și cu valuri făcute din M-ul numelui meu. Atunci, ca și acum marea este parte din mine. Marin este poate cuvântul care mă reprezintă cel mai bine - toate nuanțele de albastru sunt pe lista mea de culori favorite, balta aia mare plină de valuri și pescăruși este locul meu favorit, iar apa este băutura mea preferată.

Atunci aveam doar câțiva ani de când conștientizam că viața înseamnă azi - mâine nu e garantat, că în zona de confort e al naibii de plictisitor și atunci când vrei să înveți ceva trebuie să pășești peste granița imaginară a relaxării. Și toate astea m-au adus în punctul în care sunt azi. Fac ceea ce îmi place, atât în zona profesională, cât și cea persoanală. Am învățat să spun „nu” doar pentru că nu mai simt greutatea obligației de a le face altora pe plac în detrimentul fericirii mele. Știu că e în regulă să plec mai departe când eforturile mele nu mai sunt necesare sau sunt deja în van - nu este renunțare, este maturizare.

Acum însă lucrurile au avansat și blogul devine și mai nișat decât era, cu atâtea articole despre descoperire, despre dezvoltare personală, profesională, training, etc avea nevoie de o imagine nouă care să spună mai multe despre ce se întâmplă aici. Și pentru că nimeni nu poate să știe mai bine decât propria persoana ceea ce îți trebuie - m-am apucat să îmi fac propriul redesign pentru logo, astfel încât să reprezinte mai bine noua identitate, mai matura și mai orientată spre dezvoltare personală, spre responsabilitate, și spre asumare a unui blog care deja s-a dus în zona asta, mai mult decât spre unul făcut din distracție cu subiecte superficiale. Asta nu înseamnă că nu vor mai exista articole despre chestii simple, însă voi încerca pe cât îmi e posibil să scriu articole despre lucruri, locuri, oameni care să îți aducă un plus în viață.
 
Acestea fiind spuse sper să îți placă noul meu logo. Acum lucrez și la nou design pentru site care să se potrivească :).