Competiție creativă - vin!

Mi-am dorit mult să intru în competiția SuperBlog și să o duc până la capăt. Pentru mine este un pariu pe care îl pun pentru creativitatea mea și rezistența la presiunea timpului. La prima încercare, acum trei ani nu am reușit să scriu mai mult de 3 articole, poate de data asta – reușesc! Mai ales, că nu intru pentru a câștiga, ci pentru experiența de a vedea cât de mult am exersat time-managementul :).

Sursă: site-ul SuperBlog

Sursă: site-ul SuperBlog

La zona de creativitate nu am nici o tresărire că nu aș putea croșeta articole frumoase și care să și respecte cerințele – din activitatea de pe facebook aici e o provocare. Acum atunci când vine vorba de timp, însă… intervin factori externi care nu mereu mă lasă să mă relaxez încât managementul timpului de care vorbeam mai sus să fie de partea mea.

Ce este SuperBlog? O competiție de blogging creativ – care este activă încă din 2008 – practic sunt de un deceniu în blogosfera românească!

Dacă ești dornic de cifre, ai câteva mai jos și poți să îți dai seama despre amploarea fenomenului și de ce companiile doresc să fie parteneri:

·        17 ediții încheiate

·        aproape 2800 de participanți

·        peste 33.500 de articole

·        386 probe

·        peste 100 de sponsori

·        premii în valoare totală de peste 110.000 euro

 

Acestea fiind spuse – având în vedere că unul dintre sponsorii acestei ediții aniversare este dealer partener Mercedes-Benz – poate reușesc să câștig măcar probele care au ca subiect mașinile :D