Ziua Help Autism

20 martie a fost o zi specială la sediul Asociației Help Autism - în cinstea celor 5 ani de activitate toată lumea s-a distrat la un worshop duuulce dulce. Alături de Chef Tania de la Stanimira Chocolate House am învățat secrete despre meseria de ciocolatier și despre cum trebuie pregătită ciocolata pentru a fi perfectă atunci când te apuci să o folosești pentru ornare sau pentru modelare.

Am decoperit că îmi place la nebunie să mă joc și am redescoperit că îmi place la nebunie cicolata caldă dacă vine însoțită de fructe.

Fiind o zi specială, atât din punct de vedere astrologic (ecplisă de soare) dar și aniversară pentru asociație, fiecare a căutat să exprime aceste lucruri prin opere de artă, astfel încât să apreciem la justa lui valoare cadoul primit din partea Danielei Bololoi, președinte Asociația Help Autism, dar și a celor de la Stanimira.

! E bine de știut că ... după ce topești ciocolata (la 50 de grade), te apuci să o aerisești pentru a pregăti modelarea cu un cuțit enorm :D. Apoi, în funcție de ceea ce plănuiești, o pui pe foaie specială (film sau pergament) fie o pui într-un con și te apuci de ornat :) Acum, ce am învățat după mai bine de 4 ore de jucat voi aplica la prima tură de brioșe :) 

Mai jos, doar o parte din operele mele de artă - restul au ajuns (rapid) în burtică!

Atelier ciocolată - bloggermarin.net

Atelier ciocolată - bloggermarin.net

HelpAutism - atelier ciocolată - bloggermarin.net

HelpAutism - atelier ciocolată - bloggermarin.net

HelpAutism - atelier de ciocolată

HelpAutism - atelier de ciocolată