Momeala din fața camerei

Întodeauna am spus că un fotograf bun, cu viziune face cât 1000 de plăți cu zdemii de euro. Și, că dacă e bun, tu - subiectul poți fi praf stelar - că el îți va prinde sclipirea și te va face să pari rupt din coada unei comete - doar prin felul în care știe să îți prindă cel mai bun unghi, fără să te editeze până vezi și tu și poza stele verzi.

Deși fug de poze ca cel negru de tămâie, mai am din când în când unele în care îmi place la nebunie cum ies - unele în care mă strâmb, altele în care sunt serioasă - însă toate mi se par că sunt prinse "din unghiul bun", și atunci dau toate creditele fotografului!

Dacă nu crezi că am dreptate și însă speri că Subiectul e ceea ce contează, ia aruncă o privire la experimentul celor de la Canon care au folosit în aceași frază gândirea creativă și fotografia. Ce a ieșit, poți vedea în următorul experiment care dovedește, încă o dată 

Creativitate...un cuvânt foarte folosit în ultimii ani. Gândirea creativă însă e ceva mai recent. Cum faci însă când pui gândire creativă și fotografie în aceeași frază? Ei bine, iese filmulețul de mai jos, al celor de la Canon care au făcut un experiment ce mi-a plăcut enorm. Ai răbdare până ca capăt și mai spunem cine crezi că e mai important subiectul sau fotograful cu viziune?