Godzilla folosește OldSpice?

Old Spice este poate unul dintre cele mai cunoscute branduri de îngrijire personală masculină. Cine nu și-l aduce aminte pe Terry Crews sau de un model pe un cal alb care are replica „Bărbatul care miroase cum ar putea să miroasă și bărbatul tău?”. Reclamele lor au fost și vor fi mereu „altceva” pe scena marketingului fie el digital sau analog.

Dacă ești cinefil cu siguranță știi deja de partea a doua a ecranizării Godzilla care este pe ecrane de la finalul lunii mai. Prin anii 2000 Smart s-a folosit de gigantul dinozaur pentru a promova celula de siguranță a modelului 42. Anul acesta a venit rândul celor de la Old Spice să vină cu un omagiu adus filmelor clasice cu monstru într-o campanie pe tipicul lor. Totul pentru a anunța lansarea a două antiperspirante noi. Folosindu-se de starul youtube DangMattSmith agenția Wieden + Kennedy din America a refăcut bătălia moștrilor în tipicul filmărilor din anii 60. Conform Muse by Clio, Kyle Chin (art director la agenție) a declarat - „Când Eric Fensler (copywriter) și cu mine am primit sarcina de a prezenta lumii noile produse Old Spice: Yetifrost și Dragonblast, instant gândul ni s-a dus la bătălia epică între cei doi monștrii. Cum produsele sunt distribuite exlusiv prin Walmart, avea sens ca totul să înceapă de aici”. Cât despre alegerea unui star al generației Z și al millenialilor când tu mergi cu direcția creativă în retro - comentariul acesta a fost: „Audiența lui de peste 8 milioane de tineri se mulează perfect pe publicul căruia noi voiam să ne adresăm. Plus, Dang era alegerea perfectă pentru a introduce o metodă de modă veche a unui concept către o mulțime care probabil că nu a văzut nimic similar până acum”

Nu încerca să găsești cele două noi arome sau mirosuri (cum vrei să le zici) local. Așa cum spuneam mai sus Old Spice a decis să le comercializeze exclusiv prin Walmart.