Emojimovie

Dacă ți se pare că ești asaltat de peste tot de Emoji ei bine așează-te bine pe scaun pentru vestea următoare: în august 2017 Sony Pictures Animantion vor produce animația despre „lumea secretă a telefoanelor noastre și personajele îndrăgite care au devenit necesități zilnice în comunicarea globală interpersonală”

„Emojimovie: Express Yourself” îl va avea ca scenarist pe Eric Siegel și Anthony Leondis (care va și regiza animația). A.L. e omul din spatele părții a doua de la Lilo & Stitch și Igor. Se pare că Smiley va fi personajul principal fiind unul dintre cele mai folosite emoticoane conform studiului publicat în 2015 de către SwiftKey și care avea ca subiect Emoji. Francezi însă se pare că sunt chiar și online amorezi, pentru că ei folosesc foarte des <3 (inimioara) așa că cine știe, poate vom avea și un cord ca personaj principal dacă americani țintesc și piața celor care cântă La Marseillaise. 

Emoji-urile au apărut pentru prima oară la telefoanele mobile în 1999 cânt NTT DoCoMo a lansat serviciul de internet wireless i-Mode. De atunci s-au răspândit în toată lumea și sunt disponibile pe orice dispozitiv modern.

Așa că ai un an să te pregătești de atacul Emoji ;), personal - recunosc este un film pe care nu îl voi rata :)