Bocanci cu lipici la picioare

Acum ceva vreme, pe când vizitam frumosul Cluj, am ajuns în magazinul Heavy Duty - raiul bocancilor pe pământ - adică la expoziție stăteau mai multe modele de Dr. Martens - arhanghelii ghetelor la nivel mondial! Pentru firea mea sălbatică, care a purtat tot liceul clasicele încălțări (spre disperarea mamei din dotare) și care reia obiceiul în vacanță, ce am găsit acolo era un vis devenit realitate!

Toate lungimile, toate culorile, cu desene, cu broderii și cu băiat super drăguț la Sales. Dar, eu eram cu altă treabă în Cluj și treaba-i treabă, așa că am plecat cu inima tânjind după o frumusețe de Gălbiori care râdeau ștrengar la mine.

Recunoști că sunt fâșneți? Ei bine, am oftat și cam atât - nu am făcut și pasul definitiv să îi achiziționez, ci doar am înghițit în sec, așa că lumea a mers mai departe. Amu' încă îi visez, între timp pe unul dintre site-urile mele favorite de salivat după chestii de pus în picioare, au apărut un alt model care mi-a răpit inima - unii, evident, tot cu desene. Pe numele lor de cod SKINS Tattoo Softy T - noii mei bocanci (da, pe aceștia i-am primit de la iepuraș deja) au desene super haioase de inspirație gothică :D 

dr-martens-pascal-white-skins-tattoo-softy-t4-500x500.jpg

Până și mama din dotare, i-a probat să vadă cum îi stau :). Și, ca să înțelegi ce înseamnă o experiență, alta decât cea vizuală (care deja este sub formă de zâmbet la mine) - a avea astfel de încălțări este ca și cum ai ține picioarele într-un loc în care cineva îți face masaj, iar atunci când pășești parcă ai călca pe norișori de catifea umpluți cu vată! Phua! Să dorm cu ei și nu alta! 

Eu sunt sensibilă! Orice pantof îmi deranjează mersul zvelt sau piciorul grațios, așa că atunci când întâlnesc cipicii în care mă simt bine - e dragoste la prima încălțare. Iar bocancii mei cu desene au fost cu lipici la talpă și cu îmbrățișare pentru glezne, deci...alte comentarii sunt de prisos! :)

Acum am pantofi și ochioși și comozi, dar pe care îi pot pune și fără teamă sau problemă în orice ușă ar încerca cineva să mi-o închidă în nas ;) Tu ai bocanci?