Discursuri via Skype

În aceste momente, la Buzău are loc un regal de discursuri pe cele mai variate teme. Clubul de Vorbit în Public JCI Buzău este printre cele mai vechi proiecte ale organizației și de anul acesta capătă noi dimensiuni și ceva super interesant numit gamificare. Un concept venit de peste mări și țări este coborât din jocurile video, unde în funcție de abilitățile tale crești în rang sau urci la un nivel superior al jocului. Ei bine, gamification - cuvântul în engleză care ți-ar putea fi mult mai familiar decât cel în română, va avea un loc de cinste în ceea ce înseamnă Clubul de Vorbit în Public JCI Buzău.

Deși, eu am rămas la capitală, sunt alături de echipă via Skype și pentru prima oară voi ține un discurs cu ajutorul acestei platforme. O provocare extremă pentru mine, mai ales că nu mă voi putea folosi de non-verbal, nu voi simți energia sălii și nici nu voi cuprinde cu privirea toată audiența - oricât aș vrea eu.

Recunosc că dacă aș fi fost la locație ar fi fost o poveste extrem de interesantă de țesut având pictură frumoasă ca prezență alături de mine pe scenă.

Mulțumesc Simonei Andrei pentru poză și lui Liviu Vasilescu pentru chestiile tehnice, organizatorice și statornicia de care a dat dovadă. Pe mine mă vezi în imortalizare, mică în cutia de aluminiu de pe masă, îți povestesc mâine despre experiență, acum intru în direct.