Perfect Timing

Daniel Pink este un autor destul de cunoscut în zona de dezvoltare personală și business datorită cărților: Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us sau To sell is human. Cu multe cunoștințe în zona științei comportamentului și-a petrecut o perioadă ca scriitor de discursuri pentru Al Gore, iar discursul lui din cadrul conferințelor TED (the puzzle of motivation) arată că are abilități de vorbitor în public, nu doar de om din spatele foilor. Are un discurs extrem de interesant, pe care îl găsești rapid la o căutare pe youtube, și mai are și un blog pe care scrie ocazional alături de invitați, pe diverse subiecte.

Pentru mine, „hot-topic” sunt pod-cast-urile ceva ce folosesc des - mai ales, că datorită iPhone-ului din dotare sunt la un click distanță, le ascult în timp ce lucrez sau când merg singură cu mașina. Mă ajută să aflu informații noi, dar și să îmi exersez limba engleză. Pe cel al lui Pink (evident că are și pod-cast) l-am ascultat pe sărite - un singur episod - atunci când am făcut cercetarea pe subiectul acesta. Nu m-a prins, dar m-am abonat și îi mai dau o șansă zilele următoare.

Dacă ți se pare că este un om ocupat ei bine, în luna ianuarie a lansat o nouă carte despre managementul timpului. Deși cartea este deja în România, nu am apucat să o citesc, încă! Dar, pentru că sunt urmăresc cu interes canalele care dezvoltă conținut prin facilitare grafică, am regăsit recenzia în acest format: