Batman vs Superman, merg cu Batman

Probabil sunt ultima care a văzut Batman vs Superman, însă fiind un film cu super eroi și acțiune, mai bine mai târziu decât niciodată! Am noroc cu Mads are gusturi asemănătoare la filme și am pe cine să târăsc după mine când reușesc să îmi organizez capul ca să pot găsi timp să ies la film, chiar dacă respectivul film este aproape de a ieși de pe ecrane.

M-am ferit pe cât am putut să citesc cronici - însă nebunia lansată de film am reușit să îmi dau seama că lumea s-a împărțit în două tabere - aia de ținea cu Superman și restul. Am fost întodeauna fană Batman și prima mea amintire de un film de acțiune se leagă de secvența în care Michael Keaton și batmobilul iau o curbă în mijlocul orașului aruncând un cârlig de un stâlp....wow - încă consider că acela a fost cel mai sexy interpret - cât avea masca pe față :) A rămas pentru mine maxilarul la care raportez toți actorii ce i-au urmat în rol, așa cum la Superman urmăresc înălțimea, pentru că primul care l-a întruchipat pe Zburător - Christopher Reeve avea totuși 1.93.

Acum, revenind în zilele noastre. Ben Affleck a fost -ish în Daredevil așa încât nu l-aș fi ales pentru rolul Eroului Nocturn, dar trebuie să recunosc că a fost o alegere bună (maxilar frumos). Filmul e plin de scene de luptă, umor clasic al filmelor cu super eroi și prea puțină substanță, dar amu' nu mergi să vezi un film cu bărbați în pantaloni de latex în speranța că vei pleca din sală cu întrebări existențiale. Povestea este cam așa, dacă încă nu ai apucat să vezi filmul: Batman are o problemă cu Superman și faptul că acțiuniile acestuia cu aer de zeu afectează pământul prin atragerea atenției nedorite din cosmos. Cum Superman are dușmani mai vechi, cei doi eroi intră într-o luptă de „care pe care” făcând lumea să se împartă în două tabere.

Sursă: http://www.telegraph.co.uk

Sursă: http://www.telegraph.co.uk

Surpriza filmului este Jesse Eisenberg - interpretul lui Lex Luthor - personaj jucat pentru prima oară de un actor cu păr și talentul nu îi lipsește celui care l-a personificat și pe tatăl Facebook-ului în Social Network, din punctul meu de vedere nu reușește să dea credibilitate genului malefic care abundă în cărțile de benzi desenate. Fața de copil veșnic și nici structura adolescentină nu îl ajută deloc în acest rol. 

Cea de a doua supriză, mai mică este apariția Femeii Fantastice - Gal Gadot, pe care s-ar putea să o știi din Triple 9 sau seria Fast and Furious. Îți va plăcea ori ba, vei rămâne cu ea pentru că va apărea și în seria Justice League - care este foarte așteptată de toată floarea cinemafanilor.

Acum, dacă ești fan și ai bifat toate filmele cu super-eroi cu siguranță nu il vei rata, eu o să pun aici trailerul și restul ține de tine :)