Băi...care ai stricat...aparatura?

O parte dintre părinții care mă citesc vor adora rândurile următoare, o altă parte însă nu vor gusta sau vor înghinți cu noduri :)

Tehnologia este fantastică, mai ales când, îți face viața ușoară. Nu contenesc să mă surprindă prichindeii care deși abia vorbesc nu au o problemă în a debloca telefonul deștept sau tableta și a își căuta jocurile favorite. Da, e ceva normal, spre deosebire de noi, dinozaurii, care am crescut pe măsură ce tehnologiile se dezvoltau - cei mici au găsit chestiile tehnice aciulea, deci e normal ca ei să fie utilizatori nativi ai celor mai noi invenții și dispozitive apărute.

Un spoof care a făcut istorie pe net este cel al bebelușului high-tech :)

Între timp însă, tehnologia a devenit o adevărată barieră de comunicare, peste tot unde te uiți indiferent de vârstă - toată lumea stă cu ochii în dispozitive: la masă, în parc, la întâlniri sau chiar în familie. 

Ei bine, Dolmio a venit cu o rășniță care la o singură rotire face ca aparatele din casă să devină nefolosibile. Așa, cei dragi petrec timpul (măcar cel de la masă) împreună fără dispozitivele bucluclașe care compromit perioadele de calitate cu cei dragi.

Dacă te întrebi cum funcționează, ei bine e simplu. În primă fază instalezi un profil pe oricâte dispozitive vrei să controlezi din rășniță, care se folosește de o chestie numită „remote device management software”, pasul doi este să rotești și toate aparatele care au profilul activat devin moarte în păpușoi. Tare, nu? 

Ție ce campanie ți-a plăcut recent?