18 + Uraganul 30 seconds to mars

Când ajungi la o anumită faimă, îți permiți să mergi în zone în care nu ai merge când încă te bați pentru celebritate, iar în aceste zone dacă ești îndrăzneți faci experimente. Nu sunt mare fană a lui Jared Leto (știu că e mascul feroce pentru multe femei) și în ciuda unor roluri extrem de bune în filme nu mă dă pe spate, însă mai ascult ocazional 30 seconds to Mars, așa că m-am mirat un pic că nu știam despre clipul la piesa Hurricane, despre care voi vorbi mai jos. 

În iarna lui 2007, în Berlin se năștea piano - balada, sub influența nopții care venea prea devreme și din sentimentul incredibil de confort, amestecat cu cel de depresie (cuvintele lui Leto). În 2010 în regia lui Bartholomew Cubbins (pseudonim al vocalului trupei) se năștea un film de scurt metraj despre pasiuni, dependețe și tentații care avea să fie interzis sau cenzurat la cele mai multe televiziuni din lume pentru conținut licențios. 

Dacă ești pudic sau ai sub 18 ani, aici va trebui să te oprești pentru că ceea ce urmează este mai 50 shades of Grey decât filmul. Clipul îi are în prim plan pe cei trei membrii ai formației Jared, Shannon Leto și Tomo Milicevic care sunt trecuți prin diferite scenarii: unele sexuale din zona BDSM, altele doar sadice, altele o combinație între cele două. Cu o regie de imagine extrem de interesantă și cu un scenariu scris parcă sub influența unor etnobotanice - videoclipul face parte din filmele de scurt metraj experimentalist dacă e să mă întrebi pe mine și pe lângă Hurricane conține și extrase din „Escape” și „Night of the Hunter”. Calitativ însă pe toate coordonatele. Așa că, dacă te ține - dă play, vei fi inundat de păcate, tentații, secrete întunecate și povești de dragoste.