Muzică, nu zgomot

Am avut un weekend cu multă muzică, și cu mult dans - și peste toate cele am dat peste piesa asta care mi-a făcut picioarele să își amintească de vremurile când făceam dans contemporan. Și cum fac atunci când găsesc ceva ce îmi place, împărtășesc cu tine. 

I had a weekend full of music, with a lot of dancing - and on top of all I discovered this song that made my feet rememeber the times when contemporany dance was part of the routine. And since I like it, as always I share it with you.

Despre curaj

I call it self-education - it took years to work with me daily to develop my ability to transform even the bad days into something beautiful. To choose to see the good things in those around me and what defines them. Getting out of bed, though I have moments when the feeling of being wrapped with my head on the pillow is the only thing that warms my soul. To overcome the initial reaction of "f*&$ this, I am going to Wonderland" and try to see what is the solution to solve the crappy things that come my way all the time.

Read More

For the weekend

Dacă ți-ai început dimineața cu o cană mare de cafea și uitându-te pe geam, atunci nu ar strica să ai și o coloană sonoră pentru viitoare astfel de situații. Așa că împărtășesc cu tine un playlist de jumătate de oră care te va face să savurezi cafeaua și să îți începi ziua zâmbind. 

Dacă e seară și vrei să gătești ceva, pune un pahar de vin și dă play, va face ca totul să se transforme în magie și cu siguranță cina va avea un gust special, iar paharul de vin va avea o aromă îmbunătățită. 

Și dacă îți place ce auzi, îți recomand să mai asculți (dacă nu îi știi deja) și alte piese de la artiști pentru că vei fi surprins de cât de bine pot suna:  Hozier, Matthew and The Atlas, Matt Corby, Lisa Hannigan, We Were Evergreen, Dan Croll, Declan Donovan.

Courage

Oricum însă, vezi tu - mintea unui copil este mai ciudată decât cea a unui adult - reține lucrurile cele mai nepotrivite, le ascunde pe cele care potrivite și apoi scoate „nămolul” la suprafață când crezi despre tine că ești un adult echilibrat. 

Read More

Go with the flaw

I so love this commercial and since I am a person that dances with the shopping carts, wakes up and makes coffee only in underware and in love with a guy crazy for cars that need love and care the clip should be here:

Tu...

Motans sunt o descoperire relativ recentă pentru mine, însă cum probabil știi pentru mine muzica este o parte importantă și cred că piesele care rămân cu tine îți ajung în cale atunci când trebuie sau când ai nevoie de ele, pentru a îți pune un plasture pe suflet, pentru a îl rupe sau pentru a îți aduce zâmbetul la auzul versurilor care par coborâte din penelul propriu...Piesa „Tu” a fost pentru mine azi un balsam, aceea supapă, o metodă de a spune ceea ce uneori e prea greu de descris în cuvinte.

 

Ce se întâmplă când ceri?

Anul acesta cer universului fericire - pe toate planurile - și pentru prima oară de multă vreme sunt pregătită să o primesc, nu doar să o dăruiesc și să mi-o cresc pe cea interioară! Pănă atunci îmi spun Carpe Diem, trag aer în piept și merg înainte fiind convinsă că lucrurile se aranjează mereu spre țelul meu suprem! Ție ce îți e teamă să ceri?

Read More

Muzica și animația

Am găsit o altă versiune animată care are ca fundal melodia celor de la Chainsmokers & Coldplay - Something just like This, care ilustrează The Wishgranter - Copyright 2016 Echo Wu, Kal Athannassov, John Mcdonald. Și cum nu m-am decis la o singură recomandare, vin cu ambele :). Tu ce mai asculți, când pui căștile la urechi și amuțești lumea din exterior dând frâu liber celei din interior?

Read More

Change is my middle name

Poate cele de mai sus suna complicat, însă perioada de terapie m-a ajutat să lucrez la comunicarea așteptărilor și calibrarea lor la realitate - astfel schimbându-mi relațiile personale și profesionale prin scoaterea presupunerilor și înlocuirea cu certitudini sau confirmări ale ideilor. Este un proces care durează toată viața, însă fericirea

Read More