În tabără înveți!

Tabăra că a fost una singură în copilărie este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am! Deși am venit plină de bășici că am stat prea mult la soare, deși rochia de Sandy Bell a primit  de la una dintre colege care nu le prea avea cu furculița și cuțitul una bucată friptură pe șorț care a putut fi scoasă doar cu foarfeca, deși am fost departe de prietenii de la bloc - am venit după o săptămână de stat la o vilă pe (aproape) malul mării la Eforie Sud cu o tonă de amintiri: de la clasicele poate cu pastă de clanța de la ușă, furatul hainelor de pe sârmă, pus nisip în pat și altele. Plus, jocurile și spiritul de echipă sunt ceva ce mi-a rămas multă vreme în minte. Atunci a fost primul gând conștient că mi-ar plăcea să lucrez înconjurată de copii. 

Au trecut ceva ani și am plecat ca adult de data aceasta în tabăra de germană - un loc unde timp de două săptămâni era despre învățare, în varianta non-formală a limbii lui Geothe. Apoi anul trecut Polonia mi-a readus aminte de vremea petrecută la mare.

Și parol că cele 3 experiențe ale mele din tabere au fost atât de mișto încât atunci când am auzit că cei de la Kleine Schule organizează o tabără în limba română pentru prichidei am zis că e musai să scriu o leacă despre asta. Așa încât dacă ai un copil cu vârsta între 6 - 16 ani și vrei să participe timp de 4 zile (12 - 16 iulie) la o poveste pentru dezvoltarea abilităților locul lui este la UNIVERSITATIS MAGICUM. Tabăra este gândită pe doi piloni importanți: comuniunea cu natura și autocunoașterea prin joacă, creație, câtece, povești, urmărindu-se dezvoltarea inteligențelor multiple (naturistă, linestezică, spațială, socială, lingvistică, muzicală, logică și emoțională). O parte dintre copii cu care eu lucrez vor fi acolo și sunt deja foarte încântați. Iar tu ca părinte rămas acasă poți să primești la cerere după tabăra o fișă de observații realizată de psihologii prezenți, și din care va reieșii un plan individualizat de intervenție pentru dezvoltarea abilităților copilului. Mai poți prinde un loc, dacă dai click aici.