ROIFF

Dacă te întrebi ce înseamnă #ROIFF și cu ce se mănâncă înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Zilele acestea (4 - 5 iunie 2015), are loc în București un Festival de Fundraising. Și nu, nu înseamnă că în spate există o cauză socială sau umanitară și cântă muzica, iar tu poți dona. Nu, este vorba despre așa ceva ci vorbim despre 2 zile de experințe împărtășite, despre povești de succes, mini traininguri care să ajute orice om care are o cauză și care vrea să strângă fonduri pentru ea.

În spatele festivalului stă Cristiana Ionescu, o minionă blondă care însă, devine un uragan când vine vorba despre cauzele în care crede. Printre cei mai experimentați fundraiseri de la noi, am avut ocazia să o cunosc pentru prima oară, anul trecut în cadrul Conferinței de Leadership JCI România. De atunci, ne-am împrietenit și chiar am colaborat pe diverse proiecte, în care fie eu, fie ea, suntem sau am fost tangențial implicate.

Pentru că respiră „friendrasing”, cum îi place ei să numească strângerea de fonduri pentru ONG-uri, și-a dorit foarte tare să organizeze un eveniment dedicat, din care lumea implicată în zona aceasta să aibă ce învăța. Și așa s-a născut Festivalul Internațional Român de Fundrasing, care se întâmplă pentru prima oară în țara noastră. De la experți internaționali cu track records până la specialiști din bănci care au explicat modalitățile prin care susținătorii îți pot dona sume, la oameni cu o misiune și o viziune care au vorbit despre poveștile lor de succes, la ONG-uri avide după cunoștințe, ai ce alege dacă ajungi azi la #ROIFF.

Acum te las, pentru că trebuie să mă concentrez pe ce se discută în jurul meu :)