Parfum de...bărbat

Când vine vorba de reclame, sunt prima care le devorez. Pe vremea când existau adevăratele maratoane pentru pasionați, obișnuiam să îmi pregătesc psihologic posteriorul pentru peste 10 ore de stat pe scaunele incomode de la Sala Palatului sau Polivalentă și îmi luam doze îndelungi de pauze publicitare. Și nu cred că această obsesie a avut vreodată legătură cu domeniul în care lucrez, ci pur și simplu ador să văd povești complexe dezvoltate în doar câteva minute. Pentru că, atunci când vine vorba de creativitate, doar cerul este limita :)

Acest obicei nu mi-a dispărut, și de fiecare dată când găsesc materiale care te fac să te gândești de două ori la ce înseamnă o activare, scriu fără să stau prea mult de gânduri despre ele.Dacă vrei să vezi mai mult decât ce deja ți-am recomandat prin linkurile active, caută și aici, dar și pe vechiul blog tag-ul Reclamă sau Guerrilla Marketing.

Însă, să revenim la oițele noastre :) Așa pasionată cum sunt de publicitate, urăsc când îmi sunt întrerupte listele de redare de pe facebook de pauze, doar că ocazional mai dau și peste mine de aur, așa cum este și  cea mai recentă reclamă a celor de Dior. Un Depp secsi și cu alură de sălbatic fac cadrele de la Sauvage să trezească în femei sentimente extreme :)

Dior în general alege sex symbol-uri și reclamele pe care ei le aruncă pe piață sunt făcute să îți facă pielea de găină, dacă nu mă crezi, îți mai dau jos un exemplu cu vampirul care a rupt multe inimi adolescentine:

Poți desigur să vezi și alte povești scurte și intense, dacă dai click pe canalul de utube a uneia dintre cele mai faimoase case de parfumuri :) Ție, ce reclamă ți-a mers la suflet în ultima vreme?