Excursii ...și excursii

Când vine vorba de a fi parte din Clubul SmartFan - excursiile sunt o parte extrem de prezentă în viața fiecăruia, iar când vremea este frumoasă atunci ai parte de o experiență fantastică! 

A doua zi de Paște fiind liberă, am folosit-o pentru a încerca să ajungem la Padina și să vedem Lacul Bolboci. Nu ne-a ieșit, ambele drumuri fiind închise, însă ne-am ales cu o plimbare strașnică, un prânz în aer liber și muuult praf de munte :). Și, dacă am învățat ceva din anii în care sunt parte dintr-un club auto - poveștile de genul acesta fac deliciul adunărilor serale din ieșirile naționale sau internaționale. La un pahar de vin începi seara cu „mai țineți minte când...” și punctele se completează cu planul de a ajunge La Bolboci, într-o zi de Paște și am făcut peste 400 de km pentru a încerca să ajungem acolo, cu opriri în Sinaia, întâlnirii cu smartfanii din Prahova, apoi urcarea până la cotă în speranța găsirii unui loc unde să mâncăm doar pentru a ne așeza la o cabană și bucurându-ne de aer liber.

Ca să înțelegi ce înseamnă un moment de poveste la „foc de tabără SmartFan” trebuie să te alături unei astfel de excursii, și vei avea mai multe ocazii în perioada următoare pentru că pregătim vreo 3 :)