Reclamele și campionatul mondial de fotbal

Așa cum Super Bowl dă în fiecare an ora în ceea ce privește reclamele - se știe că cel mai scump minut de difuzare a unui spot pe TV ever este în fiecare an înregistrat la finala campionatului de fotbal american.

Ei bine, asta nu înseamnă că lumea creativilor sau că brandurile se opresc doar în America. Fanii sportului sunt printre cei mai buni clienți pentru că achiziționează multe lucruri sub impulsul sentimentalității - adică spoturi care se difuzează în mijlocul meciurilor de fotbal, tenis, patinaj artistic au șanse mai mari de a își atinge scopul decât cele difuzate în timpul filmelor sau emisiunilor de divertisment. Poate avea legătură că de cele mai multe ori companiile și agențiile de advertising fac reclamele difuzate în zona sporturilor să aibă legătură cu acestea, iar reclama de mai jos, face parte din această categorie: #NikeFootball - The Switch - cu celebrul Ronaldo.

Sursă: Non-format

Sursă: Non-format

Lansată la începutul acestei luni, este deja cunoscută ca una dintre cele mai lungi reclame - practic este un film de scurt-metraj. 

Deci, cum ți se pare? eu nu sunt pasionată și tot îmi place la nebunie idea, parol! :)