Dansul - o artă aeriană

Dansul este o artă extrem de complexă, de la felul melodios în care te ține în formă, până la pasiunea pe care o dezvoltă în tine. Dintr-un singur dans, îți pot da seama de senzualitate, de compatibilitate sau de complexele pe care cineva le are.

În cadrul celei de a 38 ediție Internaționale a Festivalului de Circ de la Monte Carlo (unul, dacă nu cel mai important festival dedicat Circului) din 2014 - Desire of Flight a fost printre cele mai aplaudate și vizionate momente. 

Parte din acest act acrobatic: fostul gimnast de origine rusă, Valeriy Sychev care odată cu încheierea carierei sportive și-a întors privirea spre circ, devenind „aerialist” (sportiv aerian) și Malvina Abakarova aflată la a treia generație de artiști ai circului și a cărei familie care stă la baza trupei Abakarov - artiști care evoluează pe sârmă la mare înălțime.

Dacă până acum nu crezi că este ceva ce te-ar interesa află că cele 5 minute și 22 de secunde te vor purta printr-o viață: dragoste, pierdere, pasiune, gelozie, regăsire, tumult interior, energie. Iar aceste sentimente subînțelese au cucerit juriul pentru că Desire of Flight a primit Colden Clown - premiul festivalului. Ceea ce vei vedea mai jos, te va urmări de fiecare dată când vei păși într-un ring de dans și te vor face să vezi mișcările și înlănțuirile pe ritmuri muzicale ca pe o poveste ce a fost sau urmează să fie scrisă :)