Dansați?

Când vine vorba de mișcare, cred că ar trebui să fie obligatorie, fie că vorbim de dans sau de mers pe jos, lupta pe care unii dintre noi o ducem cu excesul de kilograme începe cu un mic efort. Invidiez maxim oamenii care și-au făcut din sport un stil de viață și nu mai au nevoie de nici un șut în partea dorsală pentru a face ceva pentru menținerea în formă.

La mine mereu a fost dragoste cu năbădăi, atât timp cât sportul era ceva ce trebuia făcut mereu pentru performanță a fost ok, apoi a devenit o pasiune, apoi au venit urcușuri și coborâșuri, perioade în care făceam mișcare de două ori pe zi, ca timp de luni bune să nu fac nimic. De câteva luni însă dansez cât pot de des, alerg (cu greu și fără motivație) și fac yoga doar pentru a fi funcțională, căutând inspirație pentru noi sesiuni, am dat peste ceva extrem de interesant pe care vreau să îl împărtășesc cu tine.

Se numește Yogadance și deși a fost inventat în 1990 se pare că până recent nu s-a bucurat de apreciere. Ție cum ți se pare? Ai participa la așa o metodă de a face sport?