Dă muzica mai tare!

Cu mașina proaspăt scoasă din service și cu unele îmbunățățiri ale sistemului muzical, din dotarea monstrului cu inimioare, am avut un weekend extrem de muzical cu volumul dus spre limita superioară, precum și mângâiat de o mașină care răspunde la cele mai mici comenzi, încât tind să cred că e parte din mine.

Printre piesele care mi-au umplut camera de rezonanță se află și trei piese ale lui John Legend, pe care dacă nu le știți (deși m-aș îndoi că nu v-au travesat calea niciodată) e cazul să vă puneți căștile și să vă lăsați purtați de ritmuri.

Prima am redescoperit-o acum ceva ani, poate pentru că la apariția ei nu am apreciat-o la justa valoare mi-a fost scoasă din nou în față într-un moment în care am îndrăgit-o instant, și deși, au trecut anii continuă să stârnească în mine un gol în stomac, și ocazional apare la radio:

Cea de a doua mi-a reapărut în cale săptămâna trecută de atât de multe ori încât am cedat și am folosit Shazam-ul pentru a fi sigură că îmi ajunge pe ipdad varianta corectă. Și tot piesa aceasta este vinovată de faptul că mi s-a redeschis apetitul de John Legend.

Iar cea de a treia este cred cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care un bărbat o poate face unei femei :) și te duce cu gândul la o relație completă, cu bune și cu rele, cu urcușuri și cu coborâșuri, în care cei doi acceptă că renuțarea nu este o soluție. Așa ceva cred că, la finalul zilei, cu un pahar de vin în mână doar cu sinele nostru, ne dorim toți :) (indiferent de care parte a ”baricadei” suntem :))

Pe tine ce melodie te ține în priză zilele astea?