Bocanci pentru adulți, inspirați de copii

Despre cât de comozi sunt bocancii Dr. Martens v-am mai povestit, de când au ajuns în posesia mea, îi încalț cam la două zile și am început să îmi caut în garderobă, mai nou, haine care se potrivesc lor. Nu mai este nevoie să spun că sunt remarcați atât de femei, cât și de bărbați :) 

Ei, ca să vedeți că Dr. Martens nu stau degeaba și-au pus designul la bătaie și alături de cei de la Cartoon Network au scos o ediție limitată la 1460 de perechi de bocanci inspirați de Adventure Time. Pentru cei, ca mine, fără televizor AT este unul dintre desenele în vogă la acest moment pentru prichindei. Așa că seria dedicată, care are încălțăminte atât pentru copii cât și pentru adulți nu poate fi decât de succes, plecând de la aceste premise.

Spuneam mai sus că numărul de opinici eliberată în lume cu această ocazie este de 1460. De ce acest număr deloc obișnuit? Pentru că este face magie, pe 1 aprilie 1960 ieșea din producție prima pereche de bocanci Dr. Martens, simpli, din piele cu ață galbenă au primit numele după stilul european al datei de fabricație: zi, lună, an. Au trecut anii și orice model 1460 este un clasic. Așa că o ediție limitată nu avea cum să scoată pe piață decât un număr magic :).

Ai mai jos, o mostră de imaginație și dacă te grăbești s-ar putea să mai prinzi comanda unei perechi.

Sursă foto:  laughingsquid.com

Sursă foto: laughingsquid.com

Sursă foto:  laughingsquid.com

Sursă foto: laughingsquid.com