Apreciază liniștea

Pentru cineva care a crescut cu Depeche Mode și pentru cineva care la fiecare stop se întreba dacă mașina electrică pe care o conducea este pornită, această reclamă îi merge la suflet.

În 2012 în Antwerp, Belgia, am mers pentru prima oară cu o mașină electrică - un Smart, evident! Una dintre cele mai frumoase experiențe avute vreodată. De la liniștea asurzitoare a motorului, până la ușurința cu care este condusă, de la „rezervorul” care părea că nu se mai descarcă până la ascultarea unui oraș necunoscut, toate au făcut ca excursiile cu smartul să fie printre momentele așteptate ale zilei.

Acum 100 de ani cand am descoperit Depeche Mode - Enjoy the Silence m-a făcut să îmi doresc să ascult mai mult. În 2006 i-am redescoperit și deși, un pic dezamăgită de sonorizare, îmi amintesc că alături de „Apreciază liniștea” - John the Revelator a fost o altă melodie care m-au făcut să dansez nestingherită în mulțime. So I was in love again! :)

Zilele trecute mi-a ajuns în feed, printr-un share de la Depeche Mode o reclamă la mașini electrice și o reinterpretare a piesei care mi-a prezentat trupa, deci trebuia să vin cu clipul și aici :)

Dar tu? Ai vreo reclamă care te-a făcut să reasculți o anumită piesă sau trupă?