De mică mi-a plăcut să îmi decorez îmbrăcămintea și mobila cu diverse ornamente. De la pictat până la lipit lucruri care străluceau în întuneric. Mama, fire creativă înăbușită din față de către bunici obișnuiți cu disciplina din armată, a încurajat în fiica ei aceasta latură. Singura condiție pusă a fost să port ceea ce decorez. 

Au trecut anii și în lipsă de idei am început să pictez tricouri, blugi și să decorez pantofi sau genți mai întâi pentru mine, apoi pentru prietene și prieteni. Atunci când la rândul lor au vrut să le creez cadouri a ieșit la iveală Tricoul cu Poveste. Cele mai cerute, 100% și fâșnețe am zis că pot să fac bucurii cu aceste tricouri celor care doresc să aibă un articol vestimentar făcut după gustul lor.

Așa au început poveștile și întrebările pentru fiecare cerere: ce te reprezintă, ce culori îți plac, ce stil adopți, ce pasiuni ai etc. Din acestea se nășteau modele diferite, care mai de care mai trăznite, fiecare însă cu propria poveste numai bună de „icebreaker” (spărgător de gheață).

Când mi-am mutat activitatea blogului, am decis să mut și povestea tricoului tot aici, așa că din două bloguri să rămân cu unul singur. Acum mare mea problemă erau multitudinea de poze pe care le avem strânse în acești ani și pe care nu aveam unde să le încarc. Așa încât am decis să fac o galerie simplă, în care să urc pe măsură ce realizez ceva :)