Dove, lovește din nou! :)

Acum câțiva ani, am întâlnit o femeie fantastică care m-a făcut să mă privesc altfel. De atunci, de ficare dată, când aud pe cineva să își pune etichete singur (ă) intervin. Toți suntem unici, iar asta ne face frumoși!  Am pistrui și obișnuiam să îi acopăr cu tone de fond de ten, până când am întâlnit persoana care m-a făcut să realizez cât de frumoși sunt, așa cum în 2011 a fost nevoie de cineva străin să mă facă să mă iubesc pe mine, așa cum sunt.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață și pentru că mie, câteva cuvinte mi-au schimbat felul în care privesc lucrurile, încerc să fac același lucru și eu pentru alții, pentru cei care nu cred în ei, deși pentru mine este evident cât de curajoși sunt prin cuvintele și atitudinea pe care o au, pentru cei care cred că a zâmbi și a avea doi dinți strâmbi este oribil, deși mie mi se pare adorabil să ai ceva ce nimeni nu are, pe cei care se consideră grași, deși persoanalitatea lor este fantastică încât observi greutatea doar când ei îți atrag atenția obsesiv asupra acestui detaliu.

Și, dacă după articolul despre lumea fără ură, încă crezi că nu sunt importante cuvintele, poate noua campanie Dove, te va face să te gândești mai întâi la cuvintele pe care ți le spui ție, și apoi te vei gândi la cuvintele pe care le spui celorlalți.