Conferință prezidențială

Și, am ajuns acasă! A fost un weekend lung, dar frumos. Drumul m-a purtat zilele acestea în inima Olteniei - la Craiova. Unde echipa locală JCI a pregătit un întreg weekend de activități și seminarii pentru președinții celor 9 orașe, din România, în care cea mai mare organizație non-guvernamentală din lume dezvoltă impact pozitiv.

Am vorbit despre provocări, am râs, am găsit soluții, am legat prietenii sau le-am reconfirmat, am vorbit despre strategii și viitor. Ca lideri ai unei organizații de acest nivel, trebuie să fim în primul rând, noi modele pentru echipele noastre. Asta înseamnă că trebuie să fii primul care se implică, să fii mereu alături de echipa ta și să știi când să lauzi și când să critici. Dar, cel mai important trebuie să înțelegi că fără echipă, liderul nu își are rostul. 

O vizită în Craiova nu avea cum să se întâmple fără a da „check-in” și la Planetarium. Așa că noi - toată gașca - am profitat și am vizitat Muzeul Științelor Naturale care găzduiește zona dedicată spațiului. Iar ce am găsit aici, m-a vrăjit din cale afară :)

Hai la Craiova să privim cerul! :)