Lucrurile bune vin dacă le aștepți în ONG!

După ani de corporații sau alte firme mai mici sau mai mari, trendul oamenilor este de a merge spre ONG-uri. Din această categorie de „Schimbători de carieră”, sau cum le place britaniclor să spună „Career shifters”, mă număr și eu. 

Deși, tehnic, am mulți ani de ONG în spate, aceștia au fost petrecuți în sistem de voluntariat: de la asociațiile studențești, la centrele pentru copiii până la organizațiile pentru tineri activi, totul a fost din suflet pentru suflete. După ani în bănci și consultanță, a venit rândul ONG-ului să mă primească în casă, de data aceasta și cu un ștat de plată aferent. Voluntariatul, a treia mare pasiune după Smart și Desen, și-a pus amprenta pe felul meu de a fi, de a gândi și de a relaționa cu cei din jurul meu. Așa că a merge să lucrez pentru o organizație non-guvernamentală era un pas care trebuia făcut.

Și ce ocazie poate fi mai potrivită să își faci site decât o schimbare în carieră? Așa că, îmi mut locul de joacă, aici :) cu bune și cu rele. Sub categoria ONG vei găsi articole despre ce înseamnă această lume, prin prisma ochiilor mei - de la JCI la One.org, de la asociațiile studențești la grupurile de suport pentru victime.

Este o călătorie frumoasă!