De ce e bine să desenezi

Mi-am făcut un obicei de a desena, zilnic, 20 de minute. Mă ajută să mă relaxez, îmi împunge creativitatea și peste toate mă face să exersez desenul. 

Și dacă îți închipui că cele 20 de minute, sunt organizate: seara, la birou, cu lampa aprinsă asupra caietului de desen, cu creionul sau markerul favorit, ei bine, nu e chiar așa :)! Cele 20 de minute sunt parte din ziua mea, oriunde găsesc un petic de hârtie și am o idee pe care vreau să o expun, mă apuc de orice instrument de scris pe care îl am la îndemână și desenez. 

Mai jos, ai un astfel de exemplu, o ieșire la cafea cu familia #JCI s-a transformat într-un moment artistic prin desenarea unor figuri. Reușite sau nu, este prea puțin important, contează faptul că am desenat :)

Dacă sună tentant ce am zis până acum, atunci abonează-te la canalul meu de youtube, care de la finalul lunii februarie va începe să emită tutoriale de desen. Simple, dar care să te ajute să îți iei notițe vizuale, să explici concepte sau pur și simplu să te apuci de ceea ce înseamnă Doodling :).